Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rpg+Survival][Factions][MCMMO][GrassCraft 1.2.4]

Ziomekkamperxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grasscraft2.jpg

WITAM CHCE DZIŚ WAM ZAPREZENTOWAĆ SERVER MINECRAFT 1.2.4 GRASSCRAFT

Server jest na 1.2.4 typ servera to RPG+Survival

Zainteresowanych serdecznie zapraszam na to ip:

188.165.20.238:8011

Ranga domyślna to Mięczak

Po 3 dniach można otrzymać Obywatela

Po 13 dniach gry na naszym serverze możesz otrzymać ŁowcePrzygód

SS:

90288728.png

Na serwerze jest możliwość czytania książek!

76832179.png

Spawn

95443480.png

Gildia graczy!

Pluginy to:

Factions (ang)

Mcmmo(PL)

Essentials(PL)

i wiele wiele innych!

Liczba slotów to:26

PODANIA SKŁADAMY NA FORUM!

STARE TEMATY DO KOSZA!

jeśli ktoś wykopie diaxy to wszyscy gracze którzy byli wtedy na serverze dostaną energie (np taką jak z miksturek)

Pieniądze możemy zarabiać poprzez kopanie np dirtu, stona itp lub poprzez zabijanie graczy/mobów.

mca.png
Opublikowano

Dostalem bana na 10 min za to ze typ mnie wyzywal keiedy sie spytalem za co mam bana dostalem perma bez wyjasnienia moge dostac o Ub

aha i admini sa w gildiach z normalnymi graczami i chyba rozdaja im rzeczy .......

OLEJ

Opublikowano

załuje ze weszedłem tylko czas stracilem

W skrucie wywalilo mnie po itemach bylem w chacie daleko daleko i damin mnie tp na respa zeby mi dac stag wegla i dal mi 9 skrzyni sadzac ze mi itemy odal .

mca.png
Opublikowano

Nie ma co Dostalem kolojnego perma pod tytulem " teraz ty poleciales do kosza i jest nowa reklama kolego ' moze mi ktos to wytlumaczyc

apek44 to nei ogar walczylem z jego przywodca gildi (kissmyass) nick The corel i go pociskalem to on relogowal a kiedy admin wbil tp thecorel do siebie to jest zalosne admini maja gildie i normalnie napierdalaja normalnych graczy mozesz ich ogarnac ? i usun admina apek44 bo go naduzywa i to niezle

Tutaj macie link

http://speedy.sh/fNadP/Ban-za-nic.png

Opublikowano

Nie ma co Dostalem kolojnego perma pod tytulem " teraz ty poleciales do kosza i jest nowa reklama kolego ' moze mi ktos to wytlumaczyc

apek44 to nei ogar walczylem z jego przywodca gildi (kissmyass) nick The corel i go pociskalem to on relogowal a kiedy admin wbil tp thecorel do siebie to jest zalosne admini maja gildie i normalnie napierdalaja normalnych graczy mozesz ich ogarnac ? i usun admina apek44 bo go naduzywa i to niezle

Tutaj macie link

http://speedy.sh/fNadP/Ban-za-nic.png

Dostałeś bana za obrażanie admina, i całego servera. unbana już nie dostaniesz :)

mca.png
Opublikowano

"""Dostałeś bana za obrażanie admina, i całego servera. unbana już nie dostaniesz :)"""

1 Nie obrazilem admina tylko sie go pytalem co on odpierdala

2 Nie obrazilem serwera po prostu powiedzialem ze stary temat jest w smietniku mpcforum

3 mam duzo kumpli na serwie ktorzy potwierdza ze nie obrazalem serwera

Ogółem żałosny serwer admini do chodza do gildi zeby tylko okrasc i normalnie zabijaja graczy nie polecam

Opublikowano

@up

"2 Nie obrazilem serwera po prostu powiedzialem ze stary temat jest w smietniku mpcforum"

wcale, nie obrażałeś tylko się z niego wyśmiewałeś, a jesteś tak głupi że nawet dobrze poszukać nie umiesz.

mca.png
Opublikowano

@up zamknięty ponieważ był błąd w prezentacji

a teraz mi powiesz że jesteś najlepszy na całym świecie i błędów nie popełniasz? zamknij ryj idioto, i nie pisz tu nic więcej bo aż szkoda mi literek na ciebie :)

mca.png
Opublikowano

No pewnie ze super pograsz 8 godzin admin stwierdzi ze zagrazasz jego gildi i dostajesz perma z kosmosu Subcio polecam .........

Gracze okradli mnie 3 razy i uciekli z gildi nawet admin wbil i mnie okradl nick pollor

Opublikowano

Nie polecam serwera -,- Koleś się do mojej gildii pchał i jak wszedł to ukradł całe nasze zapasy żelaza i zwiał -,- Na koniec prosilam admina o oddanie rzeczy i ban dla Sola, ale zostałam zwyczajnie olana -,- Jeśli chcesz założyć gildie to uważaj na takich gości, albo nie graj -,- Bo tyle podstępnych graczy, że niewarto -,- tak przynajmniej ja sądze i moja koleżanka :(

Opublikowano

Server to gowno dostalem bana za nic po druge admini majo gildi i dajo se itemy i moderator tez se daje wiec serer to gowno nie polecam i lepiej ten server omijac duzym lukiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...